tirsdag den 14. januar 2014

Dyrlægens de luxe

Dyrlægens natmad med andemousse

Hvis du ligesom jeg er en 'hund efter smørrebrød' så er denne luksusudgave af dyrlægens natmad værd at prøve. 

Brug et godt, mørkt, groft, friskbagt rugbrød med masser af kerner. Enten hjemmebagt eller fra en rigtig god bager.  Rugbrød er fundamentet i ethvert stykke godt smørrebrød, så det er dumt at gå på kompromis med brødkvaliteten. 

Smør brødet med (rigtigt) smør og læg et stykke saltkød på.  Ovenpå saltkødet lægges herefter sky og andemousse eller andepaté i strimler. Herefter pyntes maden med rødløg, karse og friskkværnet peber. 

Hvid du ikke gider at lave andemousse selv, kan den købes hos Ma Poule i Torvehallerne eller i Irma. 

Karsen er obligatorisk. Den gør bare noget særligt!

Husk at en af hemmelighederne bag smørrebrød er det visuelle indtryk. Så det er en god idé at gøre dig umage med anretningen. 

Jeg kan godt lide, at det hele er lidt rustikt ligesom brødet. 

  



Ingen kommentarer:

Send en kommentar