søndag den 9. oktober 2011
Esdragon pesto
Jeg fik også en hel bærepose fuld af frisk esdragon fra rækkehushaven i Virum. Halvdelen er hængt til tørre, mens resten blev smidt i foodprocessoren med to fed hvidløg, en håndfuld ristede pinjekerner, salt og et ordentligt skvæt god olivenolie.... Husk at nøjes med at bruge bladene.
Ummm lækker pesto til fisk, salater, grillet gedeost eller bare ovenpå et stykke brød som på billeder. Det var en håndmad, der ikke blev ringere af at få lagt en tynd skive lakrids-chilispegepølse fra Aalbæk slagteren ovenpå.
Pestoen kunne helt sikkert også godt have brugt lidt frisk revet parmesan, men det havde jeg ikke.
Spegepølsen kan man købe i Torvehallerne på Israels plads. 3 spegepølser for 120,- kr. Det er altså ikke så dyrt derovre, som kritikerne prøver at gøre det til!!!
(Har stadig lidt svært ved at tage kritik af min nye fantastiske nærbutik).
Etiketter:
tilbehør,
urban farming
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar